Mathias Van Aken (17)

Nieuw interactief forum

Geregeld ontvangen wij terugkoppeling van bezoekers: iemand die een fout heeft vastgesteld, iemand die ontbrekende informatie kan aanleveren, iemand die een specifieke vraag heeft, enz. Wij doen ons best om op al deze vragen zo snel mogelijk een antwoord te formuleren. Vaak bevatten deze vragen en antwoorden…

Lees verder...

Inventaris Heerlijkheden Loenhout en Popendonk

De inhoudstafel van de Inventaris van het archief van de heerlijkheden Loenhout en Popendonk (E. Houtman), werd nu ook beschikbaar gesteld op onze website, met het oog op de toekomstige publicatie van digitale bewerkingen van stukken uit dit archief.

Lees verder...

Memoriesteen St. Quirinus

We zijn op zoek gegaan naar wat meer informatie over de personen en families die voorkomen op de Memoriesteen in de St. Quirinuskapel, alsook hun onderlinge relaties. De foto's op deze pagina werden geheel vernieuwd.

Lees verder...

Nieuwe rubriek: Publicaties

Vandaag werd een nieuw onderdeel aan de website toegevoegd: Publicaties. Onder deze rubriek zullen we boeken en artikels over de geschiedenis van Loenhout integraal ter beschikking stellen. We doen dit onder de vorm van pdf-bestanden die met tekstherkenning zijn bewerkt, zodat ze volledig doorzoekbaar zijn.Geschiedenis van Loenhout.

Lees verder...